Uvjeti korištenja

Dobrodošli na Euro Kamagra!

Ovi uvjeti i odredbe definiraju pravila i propise za korištenje web stranice Euro Kamagra, smještene na https://eurokamagra.com.

Pristupajući ovoj web stranici, pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nastavite li koristiti Euro Kamagra ako se ne slažete s svim uvjetima i odredbama navedenim na ovoj stranici.

Kolačići:

Web stranica koristi kolačiće kako bi personalizirala vaše online iskustvo. Pristupanjem Euro Kamagra, pristali ste koristiti potrebne kolačiće.

Kolačić je tekstualna datoteka koju na vaš tvrdi disk postavlja poslužitelj web stranice. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili slanje virusa na vaše računalo. Kolačići su jedinstveno dodijeljeni vama i mogu ih čitati samo poslužitelji web stranica u domeni koja je izdala kolačić.

Možemo koristiti kolačiće kako bismo prikupili, pohranili i pratili informacije u statističke ili marketinške svrhe kako bismo upravljali našom web stranicom. Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti opcionalne kolačiće. Postoje neki obavezni kolačići koji su potrebni za rad naše web stranice. Ovi kolačići ne zahtijevaju vaš pristanak jer uvijek rade. Imajte na umu da prihvaćanjem obaveznih kolačića također prihvaćate i kolačiće trećih strana koji se mogu koristiti putem usluga koje pružaju treće strane ako koristite takve usluge na našoj web stranici, na primjer, prozor za prikazivanje videozapisa pružen od strane trećih strana i integriran u našu web stranicu.

Licenca:

Osobni pristup Euro Kamagra

Ako ne kaže drugačije, Euro Kamagra i/ili njegovi licencirani vlasnici posjeduju intelektualna prava na sve materijale na Euro Kamagra. Sva prava intelektualnog vlasništva su zadržana. Možete pristupiti ovome s Euro Kamagra za vašu osobnu upotrebu podložnu ograničenjima postavljenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smijete:

Kopirati ili ponovno objaviti materijale s Euro Kamagra

Prodavati, iznajmljivati ili podlicencirati materijale s Euro Kamagra

Reproducirati, duplicirati ili kopirati materijale s Euro Kamagra

Ponovno distribuirati sadržaj s Euro Kamagra

Ovaj ugovor počinje na dan ovdje naveden.

Dijelovi ove web stranice korisnicima pružaju mogućnost objavljivanja i razmjene mišljenja i informacija u određenim područjima web stranice. Euro Kamagra ne filtrira, ne uređuje, ne objavljuje niti pregledava komentare prije njihovog pojavljivanja na web stranici. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja Euro Kamagra, njenih agenata i/ili povezanih društava. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonima, Euro Kamagra neće biti odgovorna za komentare ili bilo koju odgovornost, štetu ili troškove nastale ili pretrpljene zbog korištenja i/ili objavljivanja i/ili pojavljivanja komentara na ovoj web stranici.

Euro Kamagra zadržava pravo nadzora svih komentara i uklanjanja bilo kojih komentara koji se mogu smatrati neprimjerenim, uvredljivim ili koji krše ove Uvjete i odredbe.

Dajete jamstvo i izjavljujete da:

Imate pravo objaviti komentare na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i suglasnosti za to;

Komentari ne krše nikakva prava intelektualnog vlasništva, uključujući, bez ograničenja, autorsko pravo, patent ili žig bilo koje treće strane;

Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, klevetnički, uvredljivi, nepristojni ili na drugi način nezakoniti materijal koji predstavlja kršenje privatnosti.

Komentari se neće koristiti za prikupljanje ili promociju poslovanja ili običaja ili predstavljanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonite aktivnosti.

Ovdje izričito dajete Euro Kamagra neekskluzivnu licencu za korištenje, reprodukciju, uređivanje i ovlašćujete druge da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji vaš komentar u bilo kojem obliku, formatu ili mediju.

Hiperpovezivanje na naš sadržaj:

Slijedeće organizacije mogu povezati našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

Vladine agencije;

Pretraživači;

Novinske organizacije;

Distributeri internetskih direktorija mogu se povezati s našom web stranicom na isti način kao što povezuju s web stranicama drugih navedenih poduzeća; i

Poslovna poduzeća akreditirana na razini sustava osim neprofitnih organizacija koje ne traže donacije, trgovina dobrotvornih centara i grupa koje se bave prikupljanjem sredstava za dobrotvorne svrhe koje ne smiju povezivati s našom web stranicom.

Ove organizacije mogu se povezati s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim informacijama s web stranice sve dok veza: (a) nije na bilo koji način obmanjujuća; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, odobrenje ili odobrenje stranke koja povezuje i njene proizvode i/ili usluge; i (c) uklapa se u kontekst web stranice stranke koja povezuje.

Razmotrit ćemo i odobriti druge zahtjeve za povezivanje od sljedećih vrsta organizacija:

Općepoznati potrošački i/ili poslovni izvori informacija;

Dot.com zajednice;

Udruge ili druge grupe koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;

Distributeri internetskih direktorija;

Internet portali;

Računovodstvena, pravna i savjetodavna poduzeća; i

Obrazovne institucije i trgovačke udruge.

Odobrit ćemo zahtjeve za povezivanje s ovim organizacijama ako odlučimo da: (a) veza neće učiniti da izgledamo nepovoljno sebi ili našim akreditiranim poduzećima; (b) organizacija nema nikakvih negativnih zapisa s nama; (c) korist od nas od vidljivosti hiperpoveznice nadoknađuje odsustvo Euro Kamagra; i (d) veza je u kontekstu općih informacija o resursima.

Ove organizacije mogu povezati našu početnu stranicu pod uvjetom da veza: (a) nije na bilo koji način obmanjujuća; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, odobrenje ili odobrenje stranke koja povezuje i njene proizvode ili usluge; i (c) uklapa se u kontekst web stranice stranke koja povezuje.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u stavku 2 iznad i zainteresirani ste za povezivanje s našom web stranicom, morate nas obavijestiti slanjem e-pošte na Euro Kamagra. Uključite svoje ime, naziv vaše organizacije, kontaktne informacije kao i URL vaše web stranice, popis URL-ova s kojih namjeravate povezati na našu web stranicu i popis URL-ova na našoj web stranici s kojih biste željeli povezati. Pričekajte 2-3 tjedna na odgovor.

Odobrenim organizacijama dopušteno je stvaranje hiperpoveznica na našu web stranicu na sljedeći način:

Korištenjem našeg korporativnog imena; ili

Korištenjem jedinstvenog URL-a koji se povezuje; ili

Korištenjem bilo koje druge opisa naše web stranice koja ima smisla unutar konteksta i formata sadržaja na web stranici stranke koja povezuje.

Nije dopuštena upotreba logotipa Euro Kamagra ili drugog umjetničkog djela za povezivanje bez sporazuma o licenci za zaštitni znak.

Odgovornost za sadržaj:

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav sadržaj koji se pojavi na vašoj web stranici. Suglasni ste zaštititi i obraniti nas od svih zahtjeva koji se postavljaju na vašoj web stranici. Nikakve veze ne bi trebale biti vidljive na bilo kojoj web stranici koja se može tumačiti kao klevetnička, nepristojna ili kriminalna, ili koja krši, na drugi način krši ili zagovara kršenje ili drugo kršenje prava trećih strana.

Pridržavanje prava:

Zadržavamo pravo zatražiti da uklonite sve veze ili bilo koju posebnu vezu na našu web stranicu. Odobravate odmah uklanjanje svih veza na našu web stranicu na zahtjev. Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i odredbi i svoje politike povezivanja u bilo kojem trenutku. Neprekidnim povezivanjem na našu web stranicu pristajete biti vezani i slijediti ove uvjete i odredbe o povezivanju.

Uklanjanje veza s naše web stranice:

Ako na našoj web stranici pronađete bilo koju vezu koja je uvredljiva iz bilo kojeg razloga, slobodni ste kontaktirati nas i obavijestiti nas u bilo kojem trenutku. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nismo obvezni ili to učiniti ili vam izravno odgovoriti.

Ne možemo jamčiti da je informacija na ovoj web stranici točna. Ne jamčimo njezinu potpunost ili točnost, niti obećavamo da će web stranica ostati dostupna ili da će materijal na web stranici biti ažuriran.

Ograničenje odgovornosti:

Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz ili je na bilo koji način povezana s vašim korištenjem web stranice, bilo da je takva odgovornost temeljila na ugovoru, deliktu (uključujući nemar) ili drugim pravnim teorijama, čak i ako smo obaviješteni o mogućnosti takve štete.